Akác oszlopok

Kedves Vásárlóink! Jelenlegi álláspont szerint gyártási kapacitásunk a következő hónapokra megtelt, sajnos egyelőre nem tudunk pontos információval szolgálni akác oszlop elérhetöségekkel, és árakkal kapcsolatban, valamint nem merünk ígérni elérhetőségeket sem. Megértésüket köszönjük.

A fa törzsét géppel kérgezzük, majd további eljárásokkal megmunkáljuk, de kérés esetén kéreggel is rendelhetőek. Az oszlopokat széles körben fel lehet használni. Kiválóan alkalmasak kerítések és stégek építéséhez, karámokhoz, vadhálókhoz, legelők kerítéséhez, szőlő és gyümölcstámrendszerekhez, valamint partvédelemhez is. Az akácfa oszlopok kifejezetten időtállóak és tartósak, valamint nem igényelnek impregnálást. Nálunk kedvező áron vásárolhatja meg kerítéséhez a hazai akác oszlopokat.

Oszlopokat különböző kivitelben rendelhet tőlünk.

Átmérő: 5-tól 24cm-ig.

Hossz: 0,5-től 3,5m-ig.

Megmunkálás:

  • - kérgezés nélkül, csak hegyezve /villanypásztornak igen keresett/
  • - kérgezett nem hegyezett, illetve hegyezett
  • - akár csiszolt véggel
  • - felezett
  • - szíjácsmart, csiszolt
  • - és minden más további kérésnek próbálunk eleget tenni

Karámépítés

Egyre több megkeresést és rendelést kapunk karámok készítéséhez. Lovas karámok építésénél fontos, hogy kizárólag kérgezett akácoszlopot, rudakat, valamint kéreg nélküli akác deszkákat használjunk. A legmegfelelőbb, ha a facölöpök egymástól 3-4m távolságra kerülnek. A karám optimális magassága 1,4-1,6 méter, de ez függ a lovak marmagasságától is. Fontos, hogy stabil kerítést készítsünk, amihez ideálisak a vastag, 14-18 cm átmérőjű oszlopok.

Akác oszlopokból és deszkákból készített lovaskarám Viernheimban
Ajánlatkérés

Fehér Akác (robinia pseudoacacia)

Besorolása faanyaga tartóssága szerint:

Kl. 1–2 (DIN 68364/EN 350-2)

Minőség:

natúr, válogatott, természetes megjelenési formákban.

Megengedett a tartósságát és minőségét nem befolyásoló esztétikai színbéli eltérésnek mondható megjelenések, felületi repedések melyek TÜV DIN 7926-1/ bekezdés 4.2.7 pontja szerint megengedettek és nem jelentenek minőségi kifogásolhatóságot.

Minden termék számos variációban szállítható, szívesen tájékoztatjuk a kívánt termékről. Ami nem található raktáron, megrendelésre elkészíthető.

Hívás phone_in_talk